Over ons

Pigeon Express Couriers B.V.

Pigeon Express Couriers bestaat al sinds 1988 en is een echt familiebedrijf. Onze lijnen zijn kort, waardoor we zeer flexibel zijn en direct op uw logistieke wensen in kunnen gaan. Wij doen wat wij beloven! Onze koeriersdienst draait om de kwaliteit, dit is bij ons prioriteit één. Derhalve durven wij te stellen dat wij uw logistieke opdracht snel en effectief kunnen verwerken, waar en op welk moment dan ook. Wilt u onze service ook ervaren? Neem dan contact met ons op. Ons wagenpark is up-to-date en technisch uitstekend onderhouden. We beschikken over 4 verschillende type auto's, afhankelijk van het te vervoeren volume. Pakketzendingen vervoeren wij via Packs. Packs is één van de meest concurrende en klantgerichte dienstverleners met een dekkend distributienetwerk binnen Nederland en wij zijn er hier 1 van.

Onze services

Kwaliteit
Wij garanderen u kwaliteit. P.E.C. streeft er naar om uw zending zorgvuldig van A naar B te vervoeren. Uw zending wordt rechtstreeks geleverd, waardoor wij u een 100% aangetekende aflevergarantie verzekeren.
Snelheid
Een snelle bezorging is onze standaard service. Uw opdracht wordt gegarandeerd binnen de kortst mogelijke tijd afgeleverd. Ook is het mogelijkheid om uw bestelling binnen 24 uur af te leveren.
Vertrouwde diensten
Onze diensten zijn vertrouwd. Pigeon Express Couriers B.V. is een familiebedrijf dat al sinds 1988 bestaat en gespecialiseerd is in de koeriersdienst.

Direct service

al vanaf één envelop

U kunt onze pakketdienst gebruiken vanaf een envelop tot maximaal 8 europallets. Onze koerier bezorgt uw zending binnen de kortst mogelijke tijd door geheel Europa tegen een kilometertarief.

Pakketdienst

snelle service

Pakketzendingen vervoeren wij via Packs. Uw zendingen worden aangetekend binnen 24 uur afgeleverd door geheel Nederland en België. Via een inlogcode kunt u uw zendingen volgen.

P.E.C. bezorgt uw pakketten altijd rechtstreeks. Op die manier kunnen wij u een 100% aangetekende aflevergarantie garanderen. Ook ontvangt u van ons een ontvangstbevestiging.

Betrouwbaar

sinds 1988
Ons wagenpark is up-to-date, technisch uitstekend onderhouden en smetteloos. "De meest betrouwbare en veiligste koeriers- en pakketdienst van Nederland!"