Diensten

Direct service

Met direct service wordt uw zending bedoeld, van een envelop tot maximaal 8 europallets, die door geheel Europa per koerier geleverd kan worden tegen een kilometertarief. Uw opdracht wordt gegarandeerd binnen de kortst mogelijke tijd afgeleverd. Onze koerier rijdt speciaal en alleen voor uw opdracht. Uw goederen gaan rechtstreeks naar de ontvanger en worden niet overgeheveld in andere bezorgwagens: we houden alles in eigen hand. Op die manier kunnen wij u een 100% aangetekende aflevergarantie garanderen. U krijgt zoals u van ons gewend bent een bevestiging per e-mail met daarin de tijd waarop de zending is geleverd en de naam van degene die de ontvangst ondertekent.

Pakketdienst
U krijgt een aanspreekpunt voor al uw verzendingen. In overleg spreken wij een afhaal dag en tijdstip af, dit kan ad hoc middels een telefoontje met onze klantenservice, echter ook een regelmatig karakter hebben middels vooraf vastgestelde afspraken. Voor het verzendklaar maken van uw zendingen krijgt u een logincode. Met behulp van deze applicatie kunt u eenvoudig de benodigde verzendetiketten aanmaken. Bovendien kunt u via deze site al uw zendingen in live volgen. Verzending door heel Europa is mogelijk. De tarieven zijn op aanvraag beschikbaar via 0172 - 441854 of [email protected]

Onze services

Kwaliteit
Wij garanderen u kwaliteit. P.E.C. streeft er naar om uw zending zorgvuldig van A naar B te vervoeren. Uw zending wordt rechtstreeks geleverd, waardoor wij u een 100% aangetekende aflevergarantie verzekeren.
Snelheid
Een snelle bezorging is onze standaard service. Uw opdracht wordt gegarandeerd binnen de kortst mogelijke tijd afgeleverd. Ook is het mogelijkheid om uw bestelling binnen 24 uur af te leveren.
Vertrouwde diensten
Onze diensten zijn vertrouwd. Pigeon Express Couriers B.V. is een familiebedrijf dat al sinds 1988 bestaat en gespecialiseerd is in de koeriersdienst.

Direct service

al vanaf één envelop

U kunt onze pakketdienst gebruiken vanaf een envelop tot maximaal 8 europallets. Onze koerier bezorgt uw zending binnen de kortst mogelijke tijd door geheel Europa tegen een kilometertarief.

Pakketdienst

snelle service

Pakketzendingen vervoeren wij via Packs. Uw zendingen worden aangetekend binnen 24 uur afgeleverd door geheel Nederland en België. Via een inlogcode kunt u uw zendingen volgen.

P.E.C. bezorgt uw pakketten altijd rechtstreeks. Op die manier kunnen wij u een 100% aangetekende aflevergarantie garanderen. Ook ontvangt u van ons een ontvangstbevestiging.

Betrouwbaar

sinds 1988
Ons wagenpark is up-to-date, technisch uitstekend onderhouden en smetteloos. "De meest betrouwbare en veiligste koeriers- en pakketdienst van Nederland!"